Vrei să îți blochezi contul?
Dacă suspectezi că ți-a fost compromis contul, îl poți bloca imediat pentru a preveni furtul de active. Blocarea va avea următoarele consecințe:
- Anularea tuturor solicitărilor de retragere și modificare a opțiunilor de verificare în curs
- Deconectarea tuturor dispozitivelor și suspendarea funcțiilor de conectare, tranzacționare și API
- Toate cheile API asociate contului vor fi șterse. Acestea nu pot fi recuperate după deblocare. Dacă vrei să folosești din nou API-ul, va trebui să creezi chei API noi
- Elimină toate dispozitivele de încredere