Видалити акаунт
Видалення акаунту неможливо скасувати. Після видалення акаунту відбудеться таке.
- Ваш основний акаунт і всі субакаунти будуть остаточно закриті без можливості відновлення.
- Привʼязані номер телефону й адреса електронної пошти будуть негайно відв'язані, і їх можна буде використати для створення іншого акаунта або привʼязки до нього.
- Більше не можна буде переглядати вашу історію торгівлі, поповнень і виведень, коштів та ордерів.
- Усі API-ключі, надійні пристрої та авторизації сторонніх сервісів буде анульовано.
- Будь-які активи, винагороди та ваучери, що залишилися, стануть недоступними. На одному з наступних кроків ви зможете підтвердити відмову від них.